Logo_Eline_Schrijft

Wie ben ik?

Hallo! Graag stel ik me zelf even voor! Ik zal jou en/of je bedrijf snel uitgebreid leren kennen. Het lijkt me daarom  fijn dat jij mij ook wat leert kennen. 

Ik ben Eline Schippers, ik ben 25 jaar en ik ben van opleiding en hoofdberoep leerkracht lager onderwijs. Ik behaalde na mijn studies ook nog een Bachelor na bachelor in het onderwijs: zorgverbreding en remediërend leren, volg op dit moment een opleiding tot mediacoach en burn-outcoach.

Je leest het al: ik ben een bezige bij die het helpen van mensen centraal stelt in het leven. Naast al die leuke bezigheden in mijn drukke leven bleef het kriebelen om nog meer met mijn passie voor taal aan de slag te gaan. Als juf in de lagere school wordt er namelijk van mij verwacht dat ik mijn taal correct en creatief gebruik om mijn leerlingen te stimuleren. Omdat ik mijn passie niet alleen voor de klas wou overbrengen, bleef ik zoeken naar manieren om dit ook voor de ‘grote mensen’ te kunnen doen. En dit was het resultaat: ik schoolde me bij, las boeken en hup: Juf Eline is nu ook copywriter! 

Diploma's

Professionele bachelor: Leerkracht lager onderwijs 
Ba-na-ba: Zorgverbreding en remediërend leren in het basisonderwijs

Extra vergaarde achtergrondkennis

Schrijf ze onder tafel! van Bavo Van Landeghem
Google Digitaal Atelier: De basisprincipes van online marketing

98B2C570-A1E0-46AC-AFC4-99B2FA772D13_1_105_c
.