Logo_Eline_Schrijft

Wat doe ik?

Teksten nalezen en verbeteren

Ik lees je geschreven teksten na, controleer en corrigeer taal- en schrijffouten en onduidelijke zinsconstructies. 

Website nalezen

Is je website klaar voor gebruik, maar ben je graag zeker? Ik lees voor jou je website na op taal-en schrijffouten, maar ook op onduidelijke zinsconstructies!

Teksten schrijven

Een copywriter schrijft hoofdzakelijk wervelende teksten. Teksten die mensen uitnodigen om over te gaan tot actie. 

SEO

Heb je een website die nood heeft aan een update? Ik volgde bij Google een cursus rond online marketing en behaalde het bijhorende certificaat. Ik kan er dus voor zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten zal verschijnen door jouw website te optimaliseren.

Wat is dat?

SEO: Search Engine Optimization

SEO of zoekmachineoptimalisatie  is een onderdeel van zoekmachinemarketing. Het wordt gebruikt om je plaats in organische zoekresultaten (letterlijk) te verhogen. Dit betekent dat je door de juiste woordkeuze op je website je je vindbaarheid in zoekmachines kan verbeteren. Het is geen exacte wetenschap met voorafbepaalde resultaten, maar hiermee rekening houden zal je zichtbaarheid een duwtje in de rug geven. 

Wat doet een copywriter?

Wat doet een copywriter en wat is het verschil met een tekstschrijver? 

Qua definitie zou je kunnen zeggen dat het ene woord een vertaling is van het andere woord. Toch dekt dat niet meer helemaal de lading. Een copywriter is een tekstschrijver die vaak korte, krachtige en vooral overtuigende boodschappen schrijft. Dit vaak met het oog op reclame of het informeren over een bepaalde dienst of een bepaald product. Een copywriter schrijft vaak boodschappen voor websites en sociale media. 

A copywriter should have an understanding of people, an insight into them 

and  sympathy towards them. 

 

– George Gribbin –

.